Website

ID #1005

Krijg ik meer spam doordat mijn e-mailadres wordt weergegeven in de agenda op de site?

De site maakt gebruik van een speciaal coderingssysteem om uw e-mailadres te beschermen en door te geven naar uw computer. Hierdoor kunnen de huidige spamtools deze niet lezen en dus geen gebruik maken van de informatie op onze site om u te spammen.

Het is natuurlijk niet uit te sluiten dat deze tools verder blijven evolueren en dat dit coderingssysteem niet meer voldoende zal zijn maar ook het coderingssysteem blijft evolueren.

Er is dus een zeker risico maar geen verhoogd risico dat u meer spam zult ontvangen door uw e-mailadres op onze site online te zetten.