ID #1004

Privacybeleid Parochiale Werken Dellle

Voor concrete details in verband met ons privacybeleid moet u kijken in onze bruikleenovereenkomst die u onder "documenten" kan vinden op onze website (www.zaaldelle.be).

Kort samengevat komt het erop neer dat we deze gegevens enkel gebruiken voor interne verwerking van de facturatie en contact met u op te nemen in verband met uw reservaties.
Uw gegevens komen terecht in onze interne database waar ze enkel door meedewerkers van de Parochiale Werken Delle toegankelijk zijn.

Bij publieke activieiten worden deze standaard ook weergegeven in de agenda zodat eventuele geïntresseerden contact kunnen opnemen. Indien u wenst dat deze toch verborgen worden (eventueel enkel de contactgegevens) kunt u contact opnemen via e-mail en vragen om uw gegevens te verbergen.

zie ook:
Krijg ik meer spam doordat mijn e-mailadres wordt weergegeven in de agenda op de site?