ID #1003

Mogen afbeeldingen van de website zomaar overgenomen worden?

Alle afbeeldingen die onderdeel uitmaken van zaaldelle.be, zijn eigendom van Parochiale Werken Delle.

Wij staan het toe om afbeeldingen voor eigen (privé) gebruik te gebruiken.
Wilt u een afbeelding gebruiken voor herpublicatie (andere website, folder, ...)
dan verzoeken wij u om hier ook een link naar www.zaaldelle.be bij te plaatsen.

Indien u het plan van de liggen wenst te gebruiken, kan dit onder dezelfde voorwaarde maar kunt u ook tevens linken naar:
http://www.zaaldelle.be/index.php?pagina=gebruik&page=ligging

Met vriendelijke groeten,
Parochiale Werken Delle