ID #1002

Wat is de invloed van het rookverbod op de parochiezaal?

Volgens de huidige wetgeving in\r\nverband met het rookverbod (zie Belgisch Staatsblad december 2005 en van\r\ntoepassing 1/1/2007 en een verduidelijkt schrijven van het FOD (Federale\r\noverheidsdienst) aan Parochiale Werken Delle , valt onze zaal onder polyvalente\r\nruimte en is er een VOLLEDIG rookverbod\r\nvan toepassing voor alle inrichtingen en in alle ruimtes , dit zowel voor privé\r\nals openbare activiteiten . Elke boete die zou voortkomen omdat de gebruiker\r\nzich niet aan het rookverbod houdt, valt ten laste van de gebruiker.

In de zaal zijn de nodige pictogrammen aangebracht die duiden op een rookverbod .
Er zijn geen asbakken meer aanwezig in de zaal.

Op onze website kunt u op de pagina documenten de communicatie met het FOD vinden ivm het rookverbod.