Technische problemen

ID #1001

Is het toegestaan om eigen materiaal/bestek/apparatuur mee te brengen?

Dit staat ook aangegeven in de bruikleenovereenkomst.

Het is toegestaan om eigen toestellen mee te brengen op eigen verantwoordelijkheid en deze mogen de algemene voorzieningen voor andere niet hinderen.
Deze kunnen ook onmogelijk op voorhand gebracht worden of later afgehaald worden!

Eigen bestek meebrengen is ook toegestaan maar dit mag niet tussen ons eigen bestek geraken. Dit wordt nagekeken en deze stukken worden er uitgehaald, dan wordt er geteld hoeveel stuks er zijn en worden dus deze - die niet tot ons bestek behoren - niet meegerekent. Het ontbrekende bestek wordt dan mee op de factuur gezet.