Rekening & documenten

ID #1000

Kan de rekening(of andere documenten/pdf's) niet openen die per e-mail binnenkomt

Gelieve te controleren of er een programma aanwezig is om pdf's te kunenn lezen.
Deze software is noodzakelijk om de integriteit van de rekening te kunnen waarborgen. De software voor het openen van deze pdf-bestanden is gratis te downloaden en te installeren vanaf het internet. PDF is gemaakt door Adobe - die een gratis leesprogramma aanbieden waarvan hieronder een link te vinden is - indien uw pc niet overweg kan met dit soms nogal zwaar programma kan ik u Foxit Reader aanraden wat een stuk minder lastig is voor de pc. Als deze software correct geïnstalleerd is, kunt u de bijlage gewoon openen als eender ander document.

(Windows)

(Mac)

Hopelijk kan dit het probleem vlug verhelpen.
(De rekeningen zijn steeds te openen met de meest recente versie van deze programma's - oudere versies kunnen problemen geven)